- Haberler
- Çarşamba Haber
- Şeyda& Reha'dan evliliğe ilk adım
Şeyda& Reha'dan evliliğe ilk adım
Erdenbay ve Çiçek ailelerinin evlatları Şeyda Erdenbay ve Reha Çiçek, Metro Turistik Dinlenme Tesisleri'nde gerçekleştirilen nişan töreniyle evliliğe ilk adımlarını attılar.
Şeyda ve Reha’nın evliliğe ilk adımlarında yalnız bırakmayan davetlileri genç çiftin aileleri kapıda karşıladı. Nişan yüzüklerinin takıldığı merasimde pasta kesimi ve canlı müzik eşliğinde genç çiftler doyasıya eğlendiler. Konuklar oynadıkları canlı müzik eşliğinde oynadıkları oyunlarla genç çifte eşlik ettiler.
.jpg)
Gece boyunca nişan merasimine katılan konuklarla yakından ilgilenen Metin Çiçek ve Yaşar Erdenbay düğün sahipleri olarak bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan konuklara katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Nişan merasimi konukların doyasıya eğlenmesi ve verilen ikramların ardından son buldu.
Haber Expres Gazetesi Yönetim Kurulu olarak genç Şeyda Erdenbay ve Reha Çiçek çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.
Bakmadan Geçme