Şeyda& Reha'dan evliliğe ilk adım

Erdenbay ve Çiçek ailelerinin evlatları Şeyda Erdenbay ve Reha Çiçek, Metro Turistik Dinlenme Tesisleri'nde gerçekleştirilen nişan töreniyle evliliğe ilk adımlarını attılar.

 

Şeyda ve Reha’nın evliliğe ilk adımlarında yalnız bırakmayan davetlileri genç çiftin aileleri kapıda karşıladı. Nişan yüzüklerinin takıldığı merasimde pasta kesimi ve canlı müzik eşliğinde genç çiftler doyasıya eğlendiler. Konuklar oynadıkları canlı müzik eşliğinde oynadıkları oyunlarla genç çifte eşlik ettiler.

seyda-reha’dan-evlilige-ilk-adim-(2).jpg
 

Gece boyunca nişan merasimine katılan konuklarla yakından ilgilenen Metin Çiçek ve Yaşar Erdenbay düğün sahipleri olarak bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan konuklara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

seyda-reha’dan-evlilige-ilk-adim-(3).jpg

Nişan merasimi konukların doyasıya eğlenmesi ve verilen ikramların ardından son buldu.

seyda-reha’dan-evlilige-ilk-adim-(4).jpg

Haber Expres Gazetesi Yönetim Kurulu olarak genç Şeyda Erdenbay ve Reha Çiçek çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme