ZİRVE YOLUNDA ÇELME: 1-1

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta bu hafta rakibi Bafraspor ile karşı karşıya gelen Çarşambaspor 1-1’lik skorla berabere kalarak deplasmandan 1 puan çıkardı

TFF Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, bu hafta deplasmanda 1930 Bafraspor ile karşılaştı. Bafra deplasmanına galibiyet almak için giden Çarşambaspor 1 puan çıkartabildi. Geçtiğimiz hafta sahasında Bartın beraberliği alan Çarşambaspor, hafta içinde Bafra maçı öncesi tüm hazırlıklarını 3 puan üzerine yapmıştı.  Bafra İlçe Stadyumu’nda oynanılan karşılaşmaya iyi başlayan Çarşambaspor ilk golü bulan taraftı. Maçta ataklarla gol arayışlarına giren Çarşamba Temsilcisi aradığı golü dakikalar 19’u gösterdiğinde buldu. 19. Dakikada Yasin’in ayağından gol bulan Çarşambaspor bu dakikadan sonra birçok net pozisyonu cömertçe harcadı. Yeşil-Beyazlılar ilk yarı soyunma odasına 1-0’lık avantajla girdi.


İkinci yarıya gelindiğinde oyuna daha hakim başlaması beklenen Çarşambaspor ikinci yarının ilk dakikalarında oyun hakimiyetini ev sahibi ekibe kaptırdı. Ev sahibi ekip Çarşambaspor kalesinde pozisyonlar bulmaya başladığı dakikalarda Bafraspor’lu Kazım durumu 1-1’e taşıdı. 65 dakikada gelen bu golden sonra Çarşambaspor kenar yönetimi oyun içerisinde yaptığı değişikliklerle sonucu değiştirmek için verdiği çaba yetersiz kaldı. Maçın son dakikalarında Bafraspor kalesinde girdiği pozisyonlarda etkisiz kalınca mutlak 3 puan için çıkılan karşılaşmadan 1 puanla dönerek zirve yolunda büyük darbe aldı.

Gökhan Koyun’un yönettiği maç 1-1’lik skorla son buldu. Maç sonrası ligde ki puanını 12 olan Çarşambaspor Bafra deplasmanından aldığı 1 puanla ligde ki puanını 13’e çıkararak 5. Sırada ki yerini korudu.  

Karşılaşmada her iki takım taraftarı centilmenlik örneği göstererek maç boyunca kötü tezahürattan kaçınmaları gözlerden kaçmadı. Her iki takımın taraftarlarının başkanları maç öncesi birbirlerine çiçekler vererek karşılaşmanın dostça geçmesini sağladılar.

YILMAZ’A DESTEK!
 

Bafra’da oynanan maça giden Çarşambaspor taraftarları maç öncesi açtığı pankartla dikkatleri çekti. Hafta içinde İlçede ki Sivil Toplum Kuruluşları’nın bir araya gelerek Samsunspor’un Eski Başkanı Kazım Yılmaz’a destek mesajı vermesinin ardından Çarşambaspor taraftarları maç öncesi açtığı pankartla Başkan Yılmaz’a destek mesajı verdi. ‘Her Zaman Seninleyiz’ yazılı pankartla Yılmaz’a destek çıkan taraftarlar, maçın başlama düdüğü ile beraber Kazım Yılmaz tezahüratlarıyla Bafra Şehir Stadyumu’nu inleterek büyük başkan Kazım Yılmaz’a destek oldular.

HABER-FOTO: NEVZAT AKKAYA 


 

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Çarşamba Haber Haberleri