VALİ TERME’DE İNCELEME YAPTI

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı kongresine katılmak üzere Samsun’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay’ı uğurlayan Samsun Valisi İbrahim Şahin, aşırı yağıştan etkilenen Terme ilçesinde incelemelerde bulundu

Terme İlçesi’nde bulunan Terme Çayının taşması sonucu ilçe sular altında kaldı. Sabah saatlerinden itibaren bölgede AFAD ve SASKİ ile birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Büyükşehir Belediyesi Sekreteri Coşkun Öncel gerekli önlemleri aldı. Akşam saatlerinde AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı kongresine katılmak üzere gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay’ı uğurlayan Samsun Valisi İbrahim Şahin, Terme ilçesine gelerek incelemelerde bulundu.

Terme Çayı üzerinde ki köprü ve etrafında bulunan esnafları da ziyaret eden Vali İbrahim Şahin, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’dan ve AFAD ekiplerinden bilgi aldı.

İncelemeler sonrası bölgede ilk açıklamalarda bulunan Vali İbrahim Şahin, “Terme’de etkili olan sağanak yağıştan dolayı yaşanılan su baskınlarına karşı Terme Belediyesi ekipleri, AFAD Ekipleri ve Büyükşehir Belediyesi’nden gelen ekipler gerekli tedbirleri aldılar. Su seviyesinin ilerleyen saatlerde azalmasını, normale dönmesini bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.

İncelemelerin ardından Vali İbrahim Şahin ilçeden ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çarşamba Haber Haberleri