UĞURLU ARÇELİK TİCARET ÇARŞAMBA HALKIYLA BULUŞTU

Arçelik’ten Samsun’a 3 Yeni Konsept Mağaza

Perakende sektörüne getirdiği yeni bakış açısı ile müşteriye yeni nesil mağazacılık anlayışını sunan Arçelik, Samsun ’da 3 yeni mağazasını tüketicilerle buluşturdu

Arçelik Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Can Dinçer, Türkiye ’nin her bir noktasına ulaşma hedefiyle çıktığımız yolculuğumuzda yeni nesil mağazalarımızda dijital dönüşüme devam ederken bir yandan da teknolojiye odaklanacağız. Bu topraklardan çıkan bir şirket olarak yeni trendler ışığında müşteri deneyimini ön plana çıkaracağız ” dedi.

Türkiye’deki yeni nesil mağaza ağım hızla geliştiren Arçelik, Samsun’da 3 yeni mağazasını hizmete soktu.

Arçelik’in Samsun Merkez’deki yetkili satıcılarından Fatih Temiz, Samsun Çarşamba’daki yetkili satıcılarından Uğurlu Ticaret ve Samsun Kavak’taki Can Ateşler Ticaret firmalarının yeni konsept mağazaları Arçelik Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Can Dinçer’in katıldığı törenlerle açıldı.

Arçelik Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Can Dinçer, tüketiciyi yeni nesil mağazacılık anlayışı ile buluşturarak perakende sektörüne daha geniş bir tüketici kitlesine ulaşmayı hedeflediklerini belirterek “Ayrıcalıklı uygulamalarla bugünün müşterisine hitap eden yeni nesil mağazalarımız Samsun’da tüketiciyle buluştu. Yeni konsept mağazalarımız tüketici elektroniği ve beyaz eşyadaki geniş ürün yelpazesiyle Samsunlu tüketicilerimizin hayatını kolaylaştırıyor. Türkiye’nin her bir noktasına ulaşma hedefiyle çıktığımız yolculuğumuzda yeni nesil mağazalarımızda dijital dönüşüme devam ederken bir yandan da teknolojiye odaklanacağız. Bu topraklardan çıkan bir şirket olarak yeni trendler ışığında müşteri deneyimini ön planda tutacağız. Perakende teknolojilerine daha fazla yatırım yaparak deneyim alanlarını artıracağız. Hedefimiz yenilikçi ürün, kaliteli hizmet ile müşteri memnuniyetini artırmak olacak” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri