Sıcaklık 33 Dereceye Çıkacak!

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada hava sıcaklıklarının önümüzdeki 2 gün boyunca mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği açıklandı.

Samsun'da yarın (26 Haziran Perşembe) hissedilen sıcaklığın 33, 27 Haziran Cuma günü ise 30 derece olacağı açıklandı.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada: "Yurdumuzun özellikle kuzey ve iç kesimlerinde bir süredir etkili olan yağışlı sistemin bu haftanın ilk yarısında da kuzeydoğu kesimlerde aralıklarla sağanak yağış geçişlerine sebep olacağı; yurdumuzun diğer bölgelerinde ise havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının her gün artış göstererek bu hafta ortasından itibaren mevsim normallerinin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.

En yüksek hava sıcaklığının bu hafta Ankara’da 35, İstanbul’da 33, Samsun’da 29, Sakarya, Bursa ve İzmir’de 38, Aydın, Manisa, Balıkesir, Antalya, Adana, Şanlıurfa ve Diyarbakır’da 40 derece ve üzerine çıkacağı beklenmektedir.

Bu hafta beklenen ani sıcaklık artışının neden olabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları tavsiye olunur" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri