ŞEKERBANK’TAN İFTAR YEMEĞİ

Şekerbank Çarşamba Şubesi, gerçekleştirdiği iftar programında üreticilerle bir araya geldi.

Çarşamba Göl Restoran’da gerçekleştirilen iftar yemeğinde üreticiler ile banka yöneticileri bir araya geldi. İftar yemeğine Şekerbank Karadeniz Bölge Müdürü Yıldıray Özkan’ın yanı sıra, Çarşamba Tarım ve Orman İlçe Müdürü Osman Akman, Çarşamba Muhtarlar Derneği Başkanı Veysel Oduncu, Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı ve Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker katılım sağladı.

Yapılan iftar programına katılan üreticilere ve davetlilere şükranlarını sunan Şekerbank Çarşamba Şube Müdürü Erhan Kösef, gelenekselleştirilen bir iftar organizasyonun üreticilerle bir arada, aynı sofrada iftar yapma mutluluğunu verdiğini belirterek, katılımlarından dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

İftar yemeği sonrası program son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çarşamba Haber Haberleri