Şefler öğrencilerle tecrübelerini paylaştı

Çarşamba Yunus Emre Kız Teknik ve Meslek Lisesinde, kariyer günleri etkinliği kapsamında Samsun Sheraton oteli Execuive chef'i Ercan Yılmaz ve Sous chef'i Ahmet Yaman konuk oldu.

Yiyecek ve içecek hizmetleri bölümü mutfaklarında gerçekleşen organizasyonda öğrencilerle buluşan şefler, deneyimlerini paylaştılar.

Aşçılık mesleği ile ilgili bilgi veren şefler, genç aşçı adaylarına mesleğe başlama hikayelerini, meslekte başlarından geçen deneyimlerini anlattılar. Öğrencilerin en çok merak ettikleri soru ise "mesleği nasıl seçtiniz?" oldu.

Sheraton oteli Sous chef'i Ahmet Yaman'la birlikte meksika mutfağından "fajita" yemeği yapan öğrenciler, bu deneyimi de mesleki kariyerlerine ekleme şansı buldular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çarşamba Haber Haberleri