NARŞAP, ‘DEVAMINI GETİRECEĞİZ’

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grup’ ta mücadele eden Ladik Belediyespor ‘da  Teknik Sorumlu Eyüp Narşap,” Şarkışla Belediyespor maçını da kazandık ve yolumuza devam ediyoruz ”dedi

YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Ligin ikinci yarısında başlayan galibiyetler serisini Şarkışla Belediyespor  karşında da sürdürdüklerini belirten Ladik Belediyespor ‘da  Teknik Sorumlu Eyüp Narşap,” Rakibimizin karşısında istediğimiz  güzel bir  oyun anlayışı ile mücadelemizi sürdürdüğümüz dakikalarda  gollüde  bulduk. Maçın geneline baktığımda futbolcularım üzerine düşen görevi laiki ile yerine getirdiklerini gördüm.  Maç sorası alınan galibiyetin ardın saha içinde hep birlikte kutladılar ve ikide iki yaptık. Bununu devamını önümüzdeki haftalarda da sürdüreceğiz” diye konuştu.

GÜZEL BİR MAÇ OLACAK

Atakum Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını hatırlatan Turuncu- Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Narşap,”Samsun’un derbi niteliğini taşıyan ve bizim açımızda önemli olan maça iyi hazırlamamamız gerekiyor. Her iki takım açısında güzel bir maç olacağına inanıyorum. Bu arada Rakibimizin karşında alacağımız gaibi ile yolumuza devam etmek istiyoruz. Arıca takımımızda  eksik oyuncu bulunmuyor ”dedi.

Köksal ÖNER

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri