MHP’DE 'DÜZGÜN' BAŞLADI

Samsun MHP'de görevden alınan ilçe başkanlıklarına atama yapıldı. Samsun'da görevden alınan MHP İlkadım, Atakum, Bafra, Alaçam ve Salıpazarı İlçe Başkanlıklarına yeni ilçe başkanları atanması sonrası dün Çarşamba ve Canik İlçe Başkanlıkları değişti. Çarşa

Samsun MHP'de görevden alınan ilçe başkanlıklarına atama yapıldı. Samsun'da görevden alınan MHP İlkadım, Atakum, Bafra, Alaçam ve Salıpazarı İlçe Başkanlıklarına yeni ilçe başkanları atanması sonrası dün Çarşamba ve Canik İlçe Başkanlıkları değişti. Çarşamba'da Kemal Düzgün'ün yeni MHP Çarşamba ilçe başkanı olarak atandığı öğrenildi.

Samsun MHP'de görevden alınan ilçe başkanlıklarına atamalar ve görevden alınarak yeni başkan atamaları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Samsun'da görevden alındıkları ve yerlerine yeni başkan atamalarının yapıldığı açıklanan başkanlıklarda; MHP İlkadım, Atakum, Bafra, Alaçam ve Salıpazarı İlçe Başkanlıklarına yeni ilçe başkanları atanmıştı. Yeni atanan İlçe Başkanları MHP İlkadım İlçe Başkanı Hüseyin Murat Ordu'nun yerine Ali Korkmaz, Atakum İlçe Başkanı Mehmet Uzun'un yerine Ahmet Hatinoğlu, MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar'ın yerine Abdurrahman Çamaş, Alaçam İlçe Başkanı Ersin Kıcır'ın yerine Erdinç Gül ve Salıpazarı İlçe Başkanı Refaattin Karaca'nın yerine İsa Bircan'ın atanarak göreve başladığı açıklanmıştı.

Dün ani bir gelişme ile Çarşamba ve Canik İlçe Başkanlıklarında da görev değişikliği gerçekleştirildi. Canik eski İlçe Başkanı Metin Özdemir İl Başkanı Taner Tekin'in istifasını almasının ardından yerine yeni ilçe başkanı olarak Kemal Saral atandı. Bu arada herkesin merakla beklediği Çarşamba eski İlçe Başkanı  Süleyman Akdemir'in görevden alınıp alınmayacağına gözler çevrilmişti. Çarşamba İlçe Başkanlığı görevinden dün itibari ile eski Başkan Süleyman Akdemir alınarak yerine Kemal Düzgün'ün atandığı belirtildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığına atanan Kemal Düzgün, Çarşamba Ordu Köyünden olup yıllardır Ulusal Televizyonlarda program yapımcılığı görevini yürütüyordu. Son oalrak Karadeniz ve Vatan Televizyonlarında çeşitli programlar yapan Düzgün 2015 yılında gerçekleştirilen Çarşamba İlçe Başkanlığı kongresinde de Akdemir yönetimine karşı liste çıkartarak aday olmuş ve seçimden Akdemir başkan olarak ayrılmıştı. Geçen süre içinde MHP içinde siyasi çalışmaları ile dikkat çeken Kemal Düzgün, dün itibari ile Çarşamba İlçe Başkanı olarak göreve atanarak göreve başladı.

HABER MERKEZİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri