Kur’an-ı Kerim Kursiyerlerinden KERMES…

Çarşamba İlçe Müftülüğü Koordinesinde İlçe genelinde başlatılan Kur’an-ı Kerim Kursları sona yaklaşırken kursiyerler Kermes düzenledi

 

HABER-FOTO: Nuri ŞEKER

Yaklaşık 2 ay önce Çarşamba İlçe Müftülüğü Koordinesinde İlçe genelinde başlatılan Kur-an-ı Kerim Kursları önümüzde ki günlerde sona yaklaşırken Regaib Kandili öncesi Beyyenice Köyü, Sungurlu Mahallesi ve Alibeyli Köyün de Kur’an-ı Kerim Kursları gören kursiyerler Abdullah Paşa Cami altında bir günlük Kermes düzenlediler.

Kur’an-ı Kerim Kursiyerlerinin kendi aralarında hazırladıkları yiyecekler, giyecekler ve çeşitli hediyelikler Abdullah paşa Cami altında Kermes olarak halka açıldı. Kursiyerler sabah saatlerinde kendi elleri ile hazırladıkları yiyecek – giyeceklerle birlikte çeşitli hediyelik eşyaları akşam saatlerine kadar Çarşambalılara sundular. Kursiyerler genç- yaşlı herkesin Kur’an-ı Kerim kursu ile gerçekten de yararlı olduğunu özellikle yaşlı ev hanımlarının yıllar sonra Kur’an-ı Kerim öğrenme şansını yakaladıklarını belirterek Kurs eğitmenleri ile birlikte İlçe Müftülüğüne ilgi ve alakaları nedeni ile teşekkür ettiler.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çarşamba Haber Haberleri