HABER EXPRES 15. YAŞINDA...

Haber Expres Gazetesi  ilçede ki yayım hayatının 15. yılına girişini Ceviz Cafe' de gerçekleştirilen törenle kutladı.

Çarşamba  14 Mart 2005 yılında önce aylık ardından kıs sürede haftalık ve günlük resmi gazete olarak yayım hayatına ilk sayısını okuyucularıyla buluşturarak başlayan ve imtiyaz sahipliğini Nurhayat Şeker'in yaptığı Haber Expres Gazetesi 15'inci yaşını Ceviz Cafe' de kutladı. Gazetenin İmtiyaz Sahibi adına Sorumlu Yazı İşleri Müdür Erol Şeker, 15'inci yaşlarına yayın politikalarından taviz vermeden ulaştıklarını belirtirken, "Gazetemizin kuruluşu bize dün gibi geliyor ama aradan koskoca 14 yıl geçmiş. Biz bu gazeteyi çıkardığımız ilk gün ne söz vermişsek çizgimizi değiştirmeden tarafsız, doğru ve objektif yayınlarımızla bugünlere geldik. Bu gazete ilçenin bize göre han ı ve bu handan çok gelen giden oldu ama gazete dimdik ayakta. Bizi bu günlerimize taşıyan bizlere destek olan okuyucularımıza, çalışanlarıma ve destek olan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

15. yılını kutlayan Haber Expres Gazetesinin kutlamasına Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Şoförler Odası Başkanı Musa Bala ve BBP İlçe Belediye Başkan adayı Ertan Sağlam ile çok sayıda davetli ile gazete personelleri katıldı. Pasta kesilmesinin ardından BBP İlçe Belediye Başkan adayı Ertan Sağlam, 7 yıldan bu yana gazetede köşe yazarlığı ve aile dostluğu yaptığını belirterek bu kadroda olmaktan onur ve gurur duyduğunu dile getirirken Şoförler Odası Başkanı Musa Bala ise, "Haber Expres Gazetesi ve ailesi gerçekten çok şey söylenecek güzellikte bir gazete. Bu gazete tam manası ile feleğin çemberinden geçmiş rüştünü ispatlamış bir gazete.   Gelecek dönemde daha güzel ve huzurlu bir Çarşamba ve Gazete yayıncılığı dileklerimle bir 15 yıl daha geçirerek 30 . yılını da nasipse hep birlikte kutlamak ümidi ile hayırlı olsun " şeklinde dileklerini iletti.

Eski AK Parti ilçe başkanlığında tanıştığı Haber Expres Gazetesi ile  Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, 21. ci yıllara girildiği teknolojinin üst seviyede olduğu bu yüzyılda gazeteciliğin önemini bilmek önemlidir. Haber Alma ve verme özgürlüğü kadar haberin doğruluğu da gazetecilikte önemlidir. Önümüzde ki yeni dönemde Haber Expres Gazetesine başarılar diliyorum. Çarşamba'da ki siyaset, iş dünyası ve STK'lar ile ilçe halkının da Haber Expres Gazetesine destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle birlikte daha nice 15. c yıllar dileklerimi iletiyor başarılarınızın devamını temenni ediyorum." diyerek konuşmaların ardından katılımcılar hep birlikte 15. yıl pastası kestikten sonra tören sona erdi.

HABER- FOTO: Nuri ŞEKER- Nevzat AKKAYA- Aybüke ŞEKER

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çarşamba Haber Haberleri