Ekonami,Siyaset ve Samsun

MUSA BALA

               Değerli Haber Express gazetesinin okuyucuları , öncelikli olarak içinde bulunduğumuz Ramazan Ayının bereketi, marifeti üzerinize olsun.

 Evet Seçimler bitti , İstanbul  seçimleri iptal edildi 23 haziranda tekrar İstanbul da bir seçim ortamı yaşanacak rabbim ne eylerse güzel  eyler diyelim.

 Şimdi hep beraber en önemli gündemimize dönmeliyiz...Ekonomi tabi herkes hükümetin açıklayacağı paketleri, tedbirleri bekliyor. İşsizlik  %13.5 olmuş yeni seçilen belediye başkanları kendi bölgelerindeki işsizliğin biemarını çekip kolları sıvamaya başla malı kendileri yerelde

neler yapabilir... İşte Tuncelininkominist belediye başkanı ildeki % 34 olan işsizliği azalrnak için projelerini açıkladı. Bakalım Samsunda seçilen başkan lar ne tür projelerle çıkacak karşımıza...Bekleye duralım…

Önü alınamaz işsizliğin hali...

Tarihin en kötü sezonunu yaşayan Fenerin hali...

Kendini et sanan biberin hali...

Bariyerli geçişi kaldıran Mustafa DEMİR’e...

Meclis toplantısını canlı yayınlayan Halit Doğan’a…

Türkiye kupasına katılmayı hak kazanan Çarşambaspora...

Alkış Alkış,

Benden duymuş olmayın...

Sayısal loto Bafraya çıkmış Bafra da akrabası olanlara duyrulur...           

Malumunuz yaklaşık 5 aydır vatandaşın cebindeki akrep çoğalmış çoğalmuş cepleri boşaltmış vatandaşın esnafın hali ortada, Allahtan esnafı düşünen bir bankası var Çarşamba  Esnaf kefalet kooperatifi tam zamanında yetişti esnafa can suyu oldu yaklaşık 3 ay içerisinde esnafı rahatlatacak paraları dağıttı hem de 0,5 faiz oranı üzerinden varmı…  bankalarda böyle bir oran tabiki bankaların 2 , küsürden kredi verdiği dönemde Esnaf kefalet kooperatifleri Esnaf ve sanatkarına sahip çıkıp borçların ödenmesinde Esnafın kepenk kapatmasına engel oldu , Şu an ülkemizde Esnaf ve sanatkarın maddi anlamda kurtarıcı ve tampon görevi durumundalar. Esnaf kefalet kooperatiflerine özelliklle de Çarşamba Esnaf kefalet kooperatifine alkış alkış, başkan Selahattin Akkuş ve yönetim kurulu üyelerine bu darboğazda esnaf ve sanatkara sahip çıktığı için teşekkürlerimizi iletelim.

Şimdilik bu kadar

gönüllerde buluşmak dileyiğle…

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.