ÇARŞAMBASPOR’DA SON 3! ALTIN DEĞERİNDE 9 PUAN

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, ligin son 3 maçına çıkacak. Deplasmanda Erbaaspor ile karşılaşacak olan Çarşambaspor ardından Isparta Davrazspor ve Erok maçı ile ligin finalini yapacak.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, ligin bitimine son 3 maç kala deplasmandaoynayacağı Erbaaspor maçına odaklandı. 21 Nisan 2021 Çarşamba günü deplasmandaErbaaspor’un konuğu olacak olan Çarşambaspor, ligin 9. Sırasındaki Erbaaspor’a karşı deplasmanda 3 puan arayacak. Ligin ilk devresinde sahasında Erbaaspor’u konuk eden ve 2-1’lik skorla galibiyet elde eden Çarşambaspor, bu kez deplasmanda aynı rakibine karşı puan ve puanlar almaya çalışacak.  Son maçta kendi sahasında Osmaniyespor’a2-0’lık şok yenilgiyle puansız ayrılan Yeşil-Beyazlı ekip için son 3 maç kritik bir önem taşıyor. Play-Off potasında kalmak isteyen Çarşambaspor, 5. Sırada 43 puanla yer alıyor. Somaspor, Erokspor İçel ve Çatalca takımlarının ardından yer alan Çarşambaspor’undeplasmandaalacağı 3 puan yerini sağlama almak için önemli bir başarı sağlamış olacak.

Deplasmanda oynanacak Erbaaspor maçının ardından kendi sahasında son maçı olan ve ciddi önem taşıyan iki maçtan biri olan Isparta Davrazspor maçından alacağı 3 puanla son maçta ligin ikincisi Erok’un misafiri olacak. Çarşamba günü Tokat’ta oynanacak olan müsabakada Erbaaspor son iki maçında aldığı galibiyetlerin morali ile sahada olacakken, Çarşambaspor’da play-off hırsı ve azmiyle tüm mücadelesini sergileyecek

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri