Çarşambaspor sözünü tuttu

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, deplasmanda oynadığı Safranboluspor takımı ile oynadığı maçta 4 gol atarak Safranboluspor’u mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grupta oynayan Yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, haftalardır oynadığı maçta sadece 1 puan toplayabilmişti. Bu mağlubiyetler sonrasında teknik direktör Ünsal Yaşar ile yollarını ayıran Çarşambaspor, bu hafta deplasmanda Safranboluspor maçına yardımcı antrenör ile çıktı. Safranbolu İlçe Stadyumu’nda gerçekleşen maç 4-1’lik skorla biterek Çarşambaspor oynayarak ilk 3 puanını aldı.

Maçın ilk yarısı Mert Aktaş, Hayri Kıcıkoğlu ve Adem Hakan Ali Denizer’in attığı goller ile 3-0 bitti. İkinci yarının başlarında oyuna hızlı başlayan Safranbolu takımı ilk golünü atarak skoru 3-1 yaptı. Ancak 90+7’de Çarşambasporlu oyuncu Semih Baştan’ın yaptığı atak ile filelerle buluşan top, skoru 4-1’e çıkardı.

Hakemin maçın bitiş düdüğünü çalması ile beraber, skor 4-1 sonlanırken Çarşambaspor 3 puan sevincini kutladı.

Çarşambaspor, geçtiğimiz haftalarda Osmancık Belediyespor takımının ligden çekilmesi hükmen galip sayılarak 3 puan almıştı. Bu hafta ise aldığı galibiyet ile beraber puanını 4’ten 7’ye çıkarmayı başardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çarşamba Haber Haberleri