ADALET Mİ? ODA NE!

Kadir Erol

Ramazanın bereketi huzuru tüm İslam âlemini  sarsın inşallah.
Bir yanımız düğün bir yanımız cenazeden çıktığım bir aradan sonra yine beraberiz.
Kıymetli dostlar;
Ülkemiz bir seçim atlattı, derken yeni bir saçmalıkla siyaset ve ekonomi olarak daha sıkıntılı günlere gebedir. Öncelikle bir yunan artığının geberdiği haberiyle huzur bulurken leşinin Ay-yıldızlı bayrağa sarılması tam bir kepazeliktir. Keşke yunan kazansaydı diyen Türk ve Atatürk düşmanı İngiliz pasaportlu bir yunan artığının ay-yıldızlı tabutla cehenneme yolcu edilmesi içimizi acıtmıştır. Ateşin bol olsun.

Tam ülkemiz normalleşiyor derken YSK’nın İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerini iptal etmesi hem milletin vicdanını hem ekonomiyi allak bullak etmiştir.

YSK üyeleri adaletsizliğe, iktidara teslimiyete, insanlık vicdan, adalet dışı bir karara imza atmışlardır. Allah için bir zarfın içine konan 4 oydan sadece büyükşehir seçimini iptal etmek hangi adalete, hangi vicdana, hangi dine sığar ben Allah’tan korkan onurlu şerefli namuslu bir AKP’li arıyorum, çıkıp arkadaş aynı sandık kurullarının saydığı bir zarftaki 4 oydan sadece birini iptal ediyorsunuz bu nasıl adalet diyebilecek bir Allah kulu AKP’li yok mudur. ?

Vicdan, onur, şeref sahibi kimsenin kabul etmeyeceği bu karar hukuk katliamı iğrenç bir karardır. Adalete inancımız kalmamıştır. Baskı adaleti katletmiştir, bu karara imza atanları tarih şerefini iktidara teslim edenler diye yazacaktır. Bazıları boykot edelim gibi saçma sapan şeyler söylüyor, asla yılmak yok kıştan sonra baharı getirenler, bahardan sonra yazı getirecektir. Adalet bir gün bu iğrenç kararı aldıran ve alanlara da lazım olacak....

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.