100.YIL VETERANLAR FUTSAL TURNAVASINA İLGİ BÜYÜK

Kaymakamlık-5 Salıpazarı-5İmamhatip-8 İlçe Jandarma-5İmamhatip-2 İlçe Jandarma-3Baro-1 İlk umut-14 Salıpazarı Belediyespor-1 Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti-1

100.yıl veteranlar futsal turnavası müthiş müsabakalara sahne oluyor. Çarşamba kapalı spor salonunda 9 takım 2 grup mücadelesinde saha da 6 oyuncuyla başlayan müsabakada yedek oyuncular istedikleri kadar değişip oyunda kalabiliyorlar. Oynanan müsabakalar izleyicileri mest ediyor.

Turnavanın açılış maçında Çarşamba ilçe kaymakam’ı Şükrü Yıldırımın vuruşuyla başlayan müsabakalarda ilk maç Çarşamba kaymakamlık-5 Salıpazarıspor-5.  2.müsabaka da İmamhatip 8 Çarşamba ilçe jandarma 5.

2. gün devam eden müsabakalarda ise İmamhatip-2 Çarşamba İlçe Jandarma-3. Salıpazarı Belediyespor-1 Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti-1. Çarşamba Barosu-1 İlk umut-14. Kaymakamlık-5 İmamhatiporta okulu-0 olarak devam eden müsabakalar ilginç müsabakalara sahne alıyor. Grubun 2 güçlü ekibi Baro ve İlk umut mücadelesi oynanan futbolla ve alınan sonuçla dikkat çekti. Baro,İlk umut karşısında zor anlar yaşadı. Bunun neticesinde ilk umut Baroyu 14- 1’lik farkla yenerek turnavaya daha ilk maçta damgasını vurdu. Devam eden turnavanın ilginç maçlara sahne olması bekleniyor.

haber: Nevzat Akkaya- Aleyna Akkuş

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çarşamba Haber Haberleri