ŞEKER PANCARI PEKMEZİ MESAİSİ

Samsun'un Kavak ilçesinde üreticiler, şeker pancarı pekmezi yapımına başladı.

Pekmez yapmak için hasat edilen şeker pancarları soyularak yıkandıktan sonra yaklaşık 12 saat kaynatılıyor.

Ezilerek şırası alınan pancar, 3 saat kadar daha kaynatıldıktan sonra soğumaya bırakılıyor.

Şeker ve tatlandırıcı kullanılmayan, tamamen doğal olarak üretilen şekerpancarı pekmezi, ardından tüketicilerle buluşturuluyor.

aa-20241029-36042601-36042599-kavakta-seker-pancari-pekmezi-mesaisi-basladi.jpg

aa-20241029-36042601-36042600-kavakta-seker-pancari-pekmezi-mesaisi-basladi.jpg

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme