- Haberler
- Çarşamba Haber
- SAYGI DURUŞUNDAKİ KÖPEK DUYGULANDIRDI
SAYGI DURUŞUNDAKİ KÖPEK DUYGULANDIRDI
Çarşamba'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençik ve Spor Bayramı kapsamında Belediye Meydanı'nda gerçekleşen törende Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı bitene kadar olduğu yerden kıpırdamayan köpek görenleri duygulandırdı
Çarşamba ilçesinde saygı duruşu esnasında yerinden kıpırdamayan köpek görenleri duygulandırdı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programı kapsamında Belediye Meydanı'nda gerçekleşen Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreninde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’na katılımcıların yanı sıra bir sokak köpeği de eşlik etti.
Programda Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nda etrafındakilerin kıpırdamadığını gören sevimli bir köpek ise olduğu yerde kalarak adeta saygı duruşuna eşlik etti. Sanki yerini almışçasına olduğu yerde durarak program sonlana kadar yerinden ayrılmayan köpeğin bu hali ise görenleri şaşkına çevirdi.
Tören bitiminde herkesin harekete geçtiğini gören köpek tören yerinden ayrıldı
.jpg)
.jpg)
HABER: Büşra KOCATAŞ- Erol ŞEKER