SASKİ duyurdu : Samsun'da 19 Şubat su kesintisi yaşanacak ilçeler
Samsun'da 19 Şubat Çarşamba günü bazı mahallelerde su kesintisi yaşanacak.
Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) tarafından inernet sitelerinden yapılan paylaşıma göre kesintiler ana şebeke arızası ve altyapı çalışmaları nedeniyle uygulanıyor.
Vezirköprü’de 6 Mahalle etkilendi
Vezirköprü ilçesinde saat 10.00 ile 12.00 arasında ana şebeke arızası nedeniyle şu mahallelerde kesinti uygulanıyor:
Canikli Mahallesi, Değirmenbaşı Mahallesi, Çayırbaşı Mahallesi, Nalbantlı Mahallesi, Ortacamii Mahallesi ve Tabakhane Mahallesi.
Atakum’da 3 saatlik kesinti
Atakum ilçesinde Güzelyurt ve Yeşilyurt mahallelerinde saat 10.00 ile 13.00 arasında ana şebeke arızası nedeniyle su kesintisi yaşanıyor.
İlkadım Derecik Mahallesi
İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi’nde 09.00 ile 12.00 saatleri arasında ana şebeke arızası nedeniyle su verilemiyor.
Alaçam’da altyapı çalışması
Alaçam ilçesinde Fatih, Göçkün ve Yakacık mahallelerinde saat 09.00 ile 12.00 arasında altyapı çalışması nedeniyle kesinti uygulanıyor.
Canik’te sabah saatlerinde kesinti
Canik ilçesi Düvecik ve Atatürk mahallelerinde ise 08.00 ile 12.00 saatleri arasında ana şebeke arızası nedeniyle su kesintisi var.
Yetkililer, çalışmalar tamamlandıktan sonra suyun mahallelere ulaşmasının bölgeden bölgeye değişebileceğini belirtti.