SAMSUN’UN GENÇLERİ FİNALDE

SAMSUN’UN GENÇLERİ FİNALDE
TFF Elit A Ligi Finalleri 1’inci Tur müsabakasında Yılport Samsunspor U19 takımı, Rams Başakşehir FK U19 takımını 4-0 yendi

TFF Elit A Ligi Finalleri 1’inci Tur müsabakasında Yılport Samsunspor U19 takımı, Rams Başakşehir U19 takımını konuk etti. Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri'nde oynanan maçta Kırmızı - Beyazlılar 20. dakikada Eren Büyükkaya'nın golü ile ilk yarıyı skoru 1-0 önde kapattı.

Maçın ikinci yarısına etkili başlayan Yılport Samsunspor, 55'inci dakikada Emre Köroğlu'nun 65 ve 73'üncü dakikalarda ise Muhammet Ali Özbaskıcı'nın golleri ile maçı 4-0 kazandı. Samsunspor alınan galibiyet ile TFF Elit A Ligi 4’lü Finalleri'ne gitmeye hak kazandı. Yılport Samsunspor U19 takımı, Galatasaray U19, Fenerbahçe U19 ve Trabzonspor U19 ile birlikte finallere yükselen son takım oldu.

Karşılaşmayı, Yılport Samsunspor Başkan Vekili ve İcra Kurulu Komitesi Üyesi Veysel Bilen, Operasyon Direktörü İcra Kurulu Komitesi Üyesi Soner Soykan, Futbol Direktörü Fuat Çapa, Yılport Samsunspor İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, Yılport Samsunspor'un A takım kaptanlarından Zeki Yavru, Osman Çelik'in yanı sıra, Soner Aydoğdu, Halil Yeral, Yunus Emre Çift de takip etti.

1.jpg

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor