• Haberler
  • Spor
  • Samsunspor Beşiktaş maçına hazır: 3 isim antrenmana katılmadı

Samsunspor Beşiktaş maçına hazır: 3 isim antrenmana katılmadı

Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında yarın sahasında konuk edeceği Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamlarken sakatlıkları bulunan 3 isim kritik prova yer almadı.

Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Thorsten Fink yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. İdmana koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan kırmızı-beyazlı futbolcular; rondo, orta ve şut çalışmasıyla günü noktaladı.

Samsunspor Beşiktaş maçına hazır: 3 isim antrenmana katılmadı

Kritik eksikler bulunuyor

Karadeniz temsilcisinde sakatlıkları bulunan ve tedavileri devam eden Jaures Assoumou, Bedirhan Çetin ile kaleci İrfan Can Eğribayat antrenmanda yer almadı. Bu isimlerin yarınki zorlu mücadelede forma giymesi beklenmiyor.

Samsunspor Beşiktaş maçına hazır: 3 isim antrenmana katılmadı

Dev randevu yarın saat 17.00'de

Samsunspor ile Beşiktaş, yarın Yeni 19 Mayıs Stadı’nda saat 17.00’de karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi şehirde heyecan doruktayken, Samsunspor sahasındaki avantajı kullanarak galibiyete uzanmayı hedefliyor.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!