Samsunlu sporcu Türkiye ikincisi oldu

Samsunlu sporcu Eylül Beren Kuşkulu Havalı Silahlar Bülent Torpil Kupası'nda Türkiye ikincisi oldu.

Havalı Silahlar Bülent Torpil Kupası Mersin'in Erdemli ilçesinde 05-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlendi. Sadece Türkiye baraj puanını geçen sporcuların katılabildiği şampiyonaya 25 sporcu katıldı. 

Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi Spor Kulübü sporcusu Eylül Beren Kuşkulu, Havalı Silahlar Tabanca dalı Yıldız Kadınlar (U15) kategorisinde Türkiye 2.'si olmayı başardı.

 

Milli takım barajını aştı

Aynı zamanda Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) sporcusu olan Kuşkulu, bu derecesiyle milli takım baraj puanını da aşmış oldu.

Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi Spor Kulübü Başkanı Necati Alver, elde edilen başarıdan dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Antrenörümüz Murat Gürsel'i ve kulüp sporcumuz Eylül Beren Kuşkulu'yu tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Sporcumuzun disiplinli çalışması ve azmi bizleri gururlandırmıştır. Bafra'dan daha nice şampiyonlar çıkarmak için altyapı çalışmalarımıza ve gençlerimize destek vermeye kararlılıkla devam edeceğiz." dedi.

 

 

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!