SAMSUN’DA SEL HAYATI FELÇ ETTİ

SAMSUN’DA SEL HAYATI FELÇ ETTİ
Yaklaşık bir ay önce sel sularından 14 kişinin öldüğü Samsun'da etkili olan sağanak yağış yine sele sebep oldu. Meydana gelen selde çok sayıda ev ve işyeri sular altında kaldı.

Fotoğraflar için tıklayınız...

 

Sabaha karşı saat 04.30’dan itibaren başlayan sağanak yağış, şehirde hayatı felç etti. Yağış nedeniyle rögarlar patladı, sokaklar göle döndü. Atakum ilçesinde Çobanlı Deresi’nin taşması sonucu meydana gelen selde bir kişi, kurtarma ekipleri tarafından zemin kattaki evinden kurtarılarak baygın halde hastaneye kaldırıldı.

Mimarsinan Mahallesi raylı sistem yolunun sular altında kalması nedeniyle tren seferleri yapılamazken, İsmet İnönü Bulvarı’nın bazı bölümlerinde de araçlar su içinde kaldı. Samsun-Sinop karayolunda trafik olumsuz yönde etkilendi. Vatandaşlar, yetkilileri acil bir şekilde Çobanlı Deresi'nde önlem almaları konusunda uyardı. Ayrıca Canik ilçesinde de bazı ev ve işyerleri ile sanayi bölgesi sular altında kaldı. 


Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, sel baskınının olduğu sokaklarda incelemelerde bulunarak, ilgili kurumların selle ilgili gerekli önlemi almalarını istedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel