SAMSUN'DA MECLİS TOPLANTISINDA CEMAAT AÇIKLAMASI

SAMSUNDA MECLİS TOPLANTISINDA CEMAAT AÇIKLAMASI
Yurt alanı kullanımının konut alanı kullanımına dönüştürülmesine ilişkin gündem maddesi oylaması öncesi konuşan MHP Grup Başkanvekili Fevzi Er," Fethullah grubundan değilim ama iyi bir Süleymancıyım" dedi.

Yurt alanı kullanımının konut alanı kullanımına dönüştürülmesine ilişkin gündem maddesi oylaması öncesi konuşan MHP Grup Başkanvekili Fevzi Er," Fethullah grubundan da değilim ama iyi bir Süleymancıyım" dedi.

 

Meclis 1. Başkanvekili Turan Çakır başkanlığında gerçekleştirilen Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında 27. madde olan Canik İlçesi Belediye sınırlarında Hasköy Mahallesi alalında bulunan yurt alanı kullanımının konut alanı kullanımına dönüştürülmesine ilişkin gündem maddesi oylaması öncesi konuşan MHP Grup Başkanvekili Fevzi Er, “Samsun’da bir tane üniversite vardı, 2 tane oldu. Burası devlet üniversitelerini kazanamayanlar için bir tercih olmuş. O dönem burada Canik Belediye Başkanı Osman Genç’i başka partili olmama rağmen kıskanmıştım. Buraya güzel bir yatırım yaptı. Onun için buradan kendisine teşekkür ediyorum. Sonra buraya yurt yapılmış. Daha önceden de veren yine aynı grup. Ben cemaatçi falanda değilim, Fethullah grubundan da değilim ama iyi bir Süleymancıyım. Burada birilerini savunmak adına değil, burada birçok insanlar mağdur oluyor. Çünkü öğrencilerin ihtiyaçları var. Burada yurt yapılması güzel bir düşünceydi. Bunun iptaline karşı bir açıklama istiyorum” diyerek maddeye ret oyu vereceğini açıkladı. 

 

Konuşmanın ardından Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Turan Çakır, komisyon raporunu oylamaya sundu. Oylamada MHP ve CHP grubu ret oyu verirken, rapor oy çokluğu ile kabul edildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir