Samsun'da fuhuş operasyonu

Samsun'da masaj salonlarına polis tarafından düzenlenen operasyonda. 'insan ticareti' ile 'fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek' suçlarından 3'ü kadın 7 kişi gözaltına alındı.

aw447370-01.jpg

aw447370-02.jpg

aw447370-03.jpg

aw447370-04.jpg

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince, "insan ticareti" ile "fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek" suçlarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Atakum ilçesinde faaliyet gösteren 2 SPA merkezine (masaj salonu) eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 3'ü kadın 7 kişi gözaltına alındı. 3'ü yabancı uyruklu olmak üzere toplam fuhuş için pazarlanan 22 kadın mağdur sıfatıyla emniyete götürülerek ifadeleri alındı.


Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünde sorgulanan 7 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme