ÜMİT GÖK

ÜMİT GÖK

  SAMSUN'A FOFAN'A HARİÇ KİMSE GELMESİN!

  SAMSUN'A FOFAN'A HARİÇ KİMSE GELMESİN!

 

Sevgili Okurlarım;
Yılport Samsunspor takımı çok zorlu bir deplasman olan Gençlerbirliği karşısına Yasin'in yerine Kayamba,  formsuz Cihan Karaman'ın yerine Saviçeviç ile çıkabilecek en iyi kadro ile sahada yer aldı.
Maçın ilerleyen bölümleri ve dakikalar 8'i gösterip  atak yaptığımız sırada Hasan'ın kaptırdığı bir top sonucu şok bir golle 1-  0 geriye düştük.
Akabinde bu şok gole anında cevap vererek beraberliği sağladık .
Maçın ilerleyen bölümlerine baktığımızda  Saviçeviç top kayıpları ile saç baş yolduruyor, defansımız hata üstüne hata yapıyor , orta sahamızda  Osman  ve Hasan Kılıç'ın uyumsuzluğu göze çarpıyor,  rakip takım orta sahamızı çabuk geçiyor, ilerde üretken olamayıp ve akabinde çok top kayıpları da yapınca  rakip orta sahada pas yaparak üstümüze gelmeye başladı .
İlk yarının sonlarına doğru hoca çok doğru bir iş yaparak Saviçevi'çi oyundan çıkardı. Biraz oyunu toparlayıp her iki kanatta yeni transferimiz Kayamba ile birlikte ilk defa atak üstüne, atak yaparak rakibi bunalttık.  Rakibi bunaltalım derken bu sefer ilk yarı bitti.

İkinci yarı Hasan Kılıç, Yasin Öztekin değişikliği oldu. Forvet hattı Uzay üstü gibi oldu! Ama futbol anlamında hiç bir şey değişmedi. Tomane, Yasin, Osman, Cihan neler yapıyor AMAN ALLAH'IM hepsi sanki uyurgezer gibi!
Sevgili okurlarım şöyle baktığımızda oyuna giren ve oyundan çıkan futbolcularımız saç baş yolduruyor.
Gençlerbirliği takımı daha iyi pas yapıyor ve daha iyi organize oluyor. Rakip takımdan BARIŞ ALICI Yılport Samsunspor defansını tek başına hallaç pamuğu gibi darmadağın etti.
Fuat hoca, bu takım pas yapamıyor, temaslı sert futbol oynamıyor, hatlar arası açık ve üçüncü bölgede çoğalamıyor ve şut çekip duran top organizasyonu yapamıyor.
Fuat Çapa hocam,  biz sana 10 numara oyuncu lazım derken 'siz bizlere rahat olun içimizden iyi bir 10 numara çıkartacağız demiştin.
OLMADI…
Sevgili başkanım Yüksel Yıldırım bunlara para verme! Alt yapı ve genç oyuncularla sahaya çıkalım. Fuat Çapa hocamız köklü reformlar yapsın.
Sevgili Fuat Hocam bu takımın ölüsü ilk 4’e girer dedin. Bizleri Umutlandırdın!!
SAYIN FUAT HOCAM KELLE GİDECEKSE GİTSİN HUZUR GELSİN
SAYGILAR....  

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ÜMİT GÖK Arşivi
SON YAZILAR