- Haberler
- Samsun Haber
- Samsun Şehir Hastanesi Kavşağında Çalışma Başlıyor: Sol Şeritler 29 Haziran'da Trafiğe Kapanacak
Samsun Şehir Hastanesi Kavşağında Çalışma Başlıyor: Sol Şeritler 29 Haziran'da Trafiğe Kapanacak
Samsun'da yapımı süren Şehir Hastanesi'ne ulaşımı daha güvenli ve akıcı hale getirmesi amaçlanan 'Şehir Hastanesi Farklı Seviyeli Kavşak Projesi' kapsamında çalışmalar 29 Haziran 2026 Pazartesi günü başlayacak.
Samsun Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'nce Canik ilçesi Ankara Bulvarı üzerinde, Ankara-Samsun-Ordu yolunun Samsun Çevre Yolu (Ankara Bulvarı) 4+750 kilometre kesiminde kavşak yapım çalışmalarına başlanacak.
Çalışmalar nedeniyle 29 Haziran Pazartesi günü saat 10.00'dan itibaren iki şeritli bölünmüş yolun her iki yönündeki sol şeritler geçici olarak trafiğe kapatılacak. Trafik akışı diğer şeritlerden kontrollü şekilde sürdürülecek.
Yetkililer, sürücülerden çalışma süresince trafik işaret ve yönlendirmelerine dikkatle uymalarını isterken, bölgede oluşabilecek yoğunluğa karşı alternatif güzergâhların değerlendirilmesi tavsiyesinde bulundu.
Tamamlandığında Samsun Şehir Hastanesi'ne ulaşımı önemli ölçüde rahatlatması beklenen farklı seviyeli kavşak projesiyle birlikte, bölgedeki trafik güvenliğinin artırılması ve ulaşımın daha kesintisiz hale getirilmesi hedefleniyor.