• Haberler
  • Asayiş
  • Samsun'da Kar Yağışı Nedeniyle 166 Yol Ulaşıma Kapandı

Samsun'da Kar Yağışı Nedeniyle 166 Yol Ulaşıma Kapandı

Samsun'da dün akşam saatlerinden bu yana yağan kar nedeniyle 166 köyün yolu ulaşıma kapandı.

Mart ayında yağan kar, Samsun’un yüksek kesimlerini beyaz örtüyle kapladı. Şehir merkezinde aralıklarla yağan kar tutmazken, yüksek kesimlerde kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı. Beyaz örtüyle kaplanan köylerde muhteşem manzaralar ortaya çıktı. Samsun-Ankara karayolunda trafik akışı normal olarak seyir ederken, Karayolları ekipleri de tuzlama ve kar temizleme çalışması yapıyor.
Samsun'da yoğun kar nedeniyle Alaçam'da 8, Asarcıkta 5, Atakum'da 15, Ayvacık'ta 10, Bafra'da 7, Canik'te 29, Çarşamba'da 13, Havza'da 20, İlkadım'da 6, Kavak'ta 10, Ladik'te 7, 19 Mayıs'ta 5, Salıpazarı'nda 3, Tekkeköy'de 9, Terme'de 6, Vezirköprü'de 8 ve Yakakent'te 5 köyün yolu ulaşıma kapandı.
Samsun İl Özel İdaresi Altyapı Daire Başkanlığı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından kapalı olan köy yollarında 33 greyder, 9 lastikli kepçe ve 36 ekiple çalışmalar sürdürülüyor.


 

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme