Samsun'da hatıra ormanı oluşturuldu

Samsun Ticaret İl Müdürlüğünce 'Uluslararası Kooperatifler Yılı' etkinlikleri kapsamında hatıra ormanı oluşturuldu.

Samsun Ticaret İl Müdürlüğünce “Uluslararası Kooperatifler Yılı" etkinlikleri kapsamında hatıra ormanı oluşturuldu. 

İlkadım ilçesindeki Samsun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nun yanında bulunan ağaçlandırma alanında yapılan çalışmada 350 fidan toprakla buluşturuldu.

Samsun'da hatıra ormanı oluşturuldu

Ticaret İl Müdürü Kürşat Turpçu etkinlikte yaptığı konuşmada kooperatifçilik hareketinin güçlendirilmesi ve hayatlara dokunabilmesi için etkinlikler düzenlediklerini belirtti.

Okullarda tiyatro etkinliği de yaptıklarını dile getiren Turpçu, "Çocuklarımıza kooperatifçilik kavramını, değerlerini ve ilkelerini, kooperatifçilik konusunun daha etkili şekilde öğrenilmesini sağlamak amacıyla Büyükşehir Belediyemiz işbirliğinde hazırlanan ortak proje ile tiyatro oyunu hazırlanarak 25 Kasım-18 Aralık tarihlerinde, 19 seansta Vezirköprü, Çarşamba, Bafra ve Samsun merkez olmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı 4'üncü, 5'inci ve 6'ncı sınıftaki 8 bin öğrencimizin gösterimine sunuldu." dedi.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme