Samsun'da Et Dönere Yeni ve Ekonomik Tat: Dönerci Baba
Samsun'da Et Dönere Yeni ve Ekonomik Tat: Dönerci Baba
Samsun'un İlkadım ilçesinde hizmete giren Dönerci Baba Restaurant, açılış töreniyle birlikte lezzet tutkunlarını ağırlamaya başladı. 45 yıllık kasaplık tecrübesiyle et dönerde yeni bir dönem başlatmayı hedefleyen işletme, uygun fiyat politikası ve iddialı lezzetiyle dikkat çekiyor.
Restoranda ayrıca işkembe, kelle paça, tavuk suyu ve mercimek çorbası gibi geleneksel lezzetler de menüde yer alıyor. İşletmede 20 deneyimli personel müşterilere hizmet veriyor.
Yukarıdaki arama formları aracılığı ile Haber Expres arşivinde kelime, içerik, konu araması yapabilir veya gün-ay-yıl formatında tarih girerek tarihe göre haberleri listeleyebilirsiniz.
Çerez Bildirimi
Sitemizde, daha yüksek bir kullanıcı deneyimi sunmak ve deneyimlerinizi kişiselleştirmek amacıyla, Gizlilik Politikası, Çerez Politikası ve KVKK Aydınlatma Metni sayfalarında belirtilen maddelerle sınırlı olmak üzere ve ilgili yasal düzenlemeler çerçevesinde çerezler kullanıyoruz.