Samsun'da Et Dönere Yeni ve Ekonomik Tat: Dönerci Baba
Samsun'un İlkadım ilçesinde hizmete giren Dönerci Baba Restaurant, açılış töreniyle birlikte lezzet tutkunlarını ağırlamaya başladı. 45 yıllık kasaplık tecrübesiyle et dönerde yeni bir dönem başlatmayı hedefleyen işletme, uygun fiyat politikası ve iddialı lezzetiyle dikkat çekiyor.
Et Dönerde Yeni Bir Dönem
İşletme sahibi Hasan Keskin, 45 yıllık kasaplık tecrübesiyle Samsunlulara gerçek et döner lezzetini sunmayı hedeflediklerini belirtti. Keskin, “Etlerimiz tamamen kendi çiftliğimizden geliyor, merdiven altı et asla kullanmıyoruz. Yüzde yüz dana etiyle hazırladığımız dönerde böbrek yağı veya tereyağı yok. Lezzeti etin kendi yağıyla sunuyoruz. Gerçek et dönerin farkını yiyen herkes anlayacak.” dedi.
Bakmadan Geçme