Samsun'da denizde boğulma tehlikesi: 2 kişi hastaneye kaldırıldı
Samsun'un Atakum ilçesinde denize giren 2 kişi, bir süre sonra suda çırpınmaya başlayınca çevredekilerin yardımıyla sudan çıkarıldı. Boğulma tehlikesi geçiren 2 kişi hastaneye kaldırılırken, 16 yaşındaki M.G.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Olay, Atakum ilçesine bağlı Taflan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, denize giren M.G. (16) ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, bir süre sonra suda çırpınmaya başladı.
Durumu fark eden çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye Samsun Büyükşehir Belediyesi cankurtaran ekipleri, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Kısa sürede olay yerine ulaşan cankurtaranlar, denizde boğulma tehlikesi geçiren 2 kişiyi sudan çıkardı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan 2 kişi, ambulanslarla Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne kaldırıldı.
Hastanede tedavi altına alınan 16 yaşındaki M.G.’nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken, diğer kişinin sağlık durumuyla ilgili incelemelerin sürdüğü belirtildi.
Olayla ilgili çalışma başlatıldı.