Samsun'da aranan 2 firari hükümlü yakalandı

Samsun'un Terme ve Bafra ilçelerinde polis ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 firari hükümlü yakalandı.

Samsun'da emniyet güçleri, aranan şahıslara yönelik yürüttüğü çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Terme İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlüleri adalete teslim etmek amacıyla ilçe genelinde geniş çaplı bir çalışma başlattı.

İki ilçede başarılı takip

Ekiplerin yürüttüğü titiz takip ve operasyonlar sonucunda, Terme ilçesinde hakkında 4 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 25 yaşındaki R.K. tespit edilerek yakalandı. Çalışmaların Bafra ayağında ise "kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak" suçundan aranması ve 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 27 yaşındaki E.A. ele geçirildi.

Yakalanan iki firari hükümlü, haklarındaki yasal işlemlerin tamamlanması ve adli mercilere sevk edilmesi amacıyla emniyet müdürlüğüne götürüldü.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!