Samsun'da 23 Nisan'da çocuklara bayram ziyareti

Samsun Valisi Orhan Tavlı ve beraberindeki protokol üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Samsun Şehir Hastanesi'nde tedavi gören çocukları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Samsun Valisi Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hastanede tedavi gören çocukları ziyaret etti.

Vali Tavlı’ya İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Uras ve Samsun Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mahmut Ulubay da eşlik etti.

Heyet, Samsun Şehir Hastanesi Çocuk Hematoloji-Onkoloji Servisi’nde tedavi gören çocuklarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Samsun'da 23 Nisan'da çocuklara bayram ziyareti

Ziyarette çocuklara çeşitli hediyeler verilirken, ailelerle de sohbet edildi. Programda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız.” sözleri hatırlatıldı.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Samsun'da 23 Nisan'da çocuklara bayram ziyareti

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!