ŞAMPİYON ÇABES 2. LİGE ÇIKARAK GELİYOR

ŞAMPİYON ÇABES 2. LİGE ÇIKARAK GELİYOR
Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÇABES), Play-off müsabakaları için gittiği Mersin’den sevindirici haberle dönüyor. Müsabakalardan başarıyla çıkan ÇABES, 2. Lig’e çıkmaya hak kazandı. Sırada sıralama maçları var

Tekerlekli Sandalye Bölgesel Ligi’nde mücadele eden Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ligin bitimiyle birlikte play-off müsabakaları için gittiği Mersin’de bir birinden başarılı maçlar çıkartarak 2. ligi garantiledi. Mersin’e oynadığı play-off maçlarında  ÇABES, basketbol’da rakiplerine karşı etkili bir oyun sergiledi. Çıktığı maçlardan başarılı sonuçlar çıkaran Çarşamba takımı Tekerlekli Sandalye 2. Lig’ine çıkmaya hak kazandı.

Bu gün Samsun'un diğer takımlarından Medicalpark Samsun takımı ve ikinci rakibi ile sıralama maçlarına çıkacak olan ÇABES Çarşamba'ya 2. lige merhaba demiş şampiyon takım olacak dönmeye hazırlanıyor.

Haber Expres Gazetesi Yönetimi olarak ÇABES takım oyuncu ve yöneticilerine başarılarının ve şampiyon olmaları vesilesi ile de 2. lig ÇABES ve Çarşamba'mıza hayırlara vesile olmasını diliyoruz.
HABER-FOTO: Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber