Salıpazarı'nda gençler gururlandırdı

Salıpazarı Belediyesi'nin gençlere yönelik hayata geçirdiği ücretsiz POMEM ve ASEM hazırlık kursları, meyvelerini vermeye devam ediyor.

Belediyenin sağladığı eğitim desteği sayesinde onlarca genç, Türkiye'nin güvenlik ve afet yönetimi alanlarında görev alacak önemli pozisyonlara yerleşti.
Aylar süren sıkı hazırlık süreci sonunda, 26 gençten büyük bir bölümü hayalini kurduğu mesleğe adım attı. Kimi polis üniforması giyecek, kimi jandarma saflarında görev alacak, kimi ise afet müdahale ekiplerinde hayat kurtaracak.
Salıpazarı Belediyesi, bu başarıya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Gurur duyuyoruz Belediyemiz tarafından açılan ücretsiz POMEM ve ASEM kurslarına katılan gençlerimizin azmi ve emeği karşılığını buldu! 26 gencimizden, 11’i Polis Meslek Eğitim Merkezleri’ni, 2’si Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi’ni, 3’ü AFAD personeli olmayı, 1’i ise İtfaiye eri olmayı başardı. Geleceğe güvenle yürüyen gençlerimizi yürekten tebrik ediyor, ülkemize hizmet edecekleri bu onurlu yolda başarılar diliyoruz. Emeği geçen tüm eğitmenlerimize ve destek olan ailelerimize teşekkür ederiz.”
Salıpazarı Belediyesi yetkilileri, ücretsiz kursların önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğini belirterek, daha fazla gencin bu yolla desteklenmesinin hedeflendiğini ifade etti.
 

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme