Salih Uçan'a Kocaman piyango

Salih Uçana Kocaman piyango
Fenerbahçe ve Türk futbolunun yükselen yıldızı Salih Uçan'in menajeri Ömer Uzun,Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, sezon başında "Salih bu kadar çok maçta oynayacağını tahmin etmedik" dedi.

 

 

"Bu kadar beklemiyorduk"
"Aykut Kocaman'ın Salih'in bugünkü duruma gelmesinde rolü çok büyük. Kendisi yavaş yavaş Salih'i takıma monte ediyor ve çok dikkatle hazırlıyor" diyen Uzun, "Salih'in bugün geldiği aşama süpriz. Sezon başında bu kadar sayıda maçta yer almasını beklemiyorduk. Tabii ki belli bir hedefimiz vardı. Ama bu kadar sayıda maç oynamasını biz de elbette beklemiyorduk." şeklinde konuştu.
"Oynadıkça çok iyi olcak"
 
FIFA Menajeri Ömer Uzun, "İlk 11 oynamaya başlamadığı andan itibaren kendisine olan güveni daha da arttı. Bu anlamda sahaya kendisini veriyor. Elinden geleni yapmaya çalışıyor. Potansiyelini de ortaya koyuyuyor. Fakat yapabilecekleri daha fazla. Hocası kendisine forma verdikçe, güvendikçe, Salih bu güvene daha fazla yanıt verecek" dedi.
"Asla şımarmaz"
 
Salih'le ilgili övücü nitelikte yapılan haberlerin, genç futbolcuyu şımartmayacağını belirten Uzun, "Bunlar Salih'i çok etkilemiyor. Salih bilincinde, bu tür övgülerin olabileceği gibi eleştiriler de çok olabilir. Salih bütün bunların ülkemizdeki futbol ortamanın gerçeği olduğunu biliyor. Son derece bilinçli bir genç. Bunlara kendini hazırlıyor, bunlardan olumsuz şekilde etkilenmeyeceğini düşünüyorum. Salih sadece daha iyi nasıl olunabilir, bunu düşünüyor" dedi.
"Talibi çoktu, Fenerbahçe'yi seçti!"
 
Sezon başında Salih'in transferiyle ilgili süreci de anlatan Ömer Uzun, "Bucaspor yönetimi, Rubin Kazan, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin teklifte bulunduğunu bize iletti. Fakat o dönemde Aykut hoca daha çok ilgilendi. Beşiktaş'ta teknik direktör konusu netleşmemişti. Salih, Aykut Kocaman'ın kendisine daha çok şans vereceğini düşündü. Rubin Kazan'ın ise artıları ve eksilerini değerlendirdik; sonrasında Kazan seçeneğini Salih çok cazip bulmadı. Fenerbahçe'yi tercih etmenin kendisi için daha iyi olacağına karar verdi. Kararını verdi ve bu kararının doğru olduğunu düşünüyorum" dedi.
Kariyer planlaması!
 
Ömer Uzun, "Salih'in kariyer planlamasıyla ilgili çalışmalar yapılıyor. Sosyal medyanın kullanımından, halkla ilişkiler çalışması ve dil öğrenimine kadar bir dizi konuda çalışma yapıyoruz. Bunları yapıyoruz, kariyer hedeflerine göre bunları hayata geçiyoruz. Dünyanın dev takımları için konuşmak erken. Henüz Fenerbahçe'deki ilk sezonu. Önceliği Fenerbahçe'de kalıcı olmak. Sürekli 11'de yer almak. Milli takımda düzenli olarak yer almak. Şimdiki hedefimiz bu. Diğerleri için zamanı geldiğinde konuşuruz" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor