Sahilde peş peşe 3 cansız beden bulundu
Kocaeli'nin Darıca ilçesinde sahil kenarında kısa aralıklarla 2 kadın ve 1 erkeğin cansız bedeni bulundu. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edilirken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Olay, Darıca ilçesi Cami Mahallesi’nde bulunan Şehit Cevher Dudayev Parkı Sahili’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sahil kenarında iki kadının cansız bedenini gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
İhbarın ardından bölgeye sağlık, polis ve Sahil Güvenlik ekipleri gönderildi. Ekiplerin çalışmaları sürerken, aynı bölgede bir erkeğe ait cansız beden daha bulundu.
Kimlikleri ve ölüm nedenleri araştırılıyor
Bölgede yapılan ilk incelemelerde, cansız bedenlerin üzerinde kıyafetlerinin bulunduğu belirlendi. Ekiplerin olay yerindeki çalışmalarının ardından 3 kişinin cenazesi, kimliklerinin kesin olarak belirlenmesi ve ölüm nedenlerinin ortaya çıkarılması amacıyla otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.
Olayın nasıl meydana geldiği henüz netlik kazanmazken, polis ve Sahil Güvenlik ekiplerinin bölgede yürüttüğü incelemelerin sürdüğü öğrenildi.
Soruşturma başlatıldı
Aynı bölgede kısa süre içerisinde üç kişinin cansız bedeninin bulunması üzerine olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Cenazelerin kimliklerinin ve kesin ölüm nedenlerinin otopsi işlemlerinin ardından netleşmesi bekleniyor.
Ekiplerin olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.
