'Saha şartları işimizi zorlaştırdı'

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Süper Lig'in ilk haftasında Gençlerbirliği karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin ardından, zorlu saha şartlarının galibiyeti daha da değerli kıldığını söyledi.

Trendyol Süper Lig 2025-2026 sezonuna 3 puanla başlayan Samsunspor’da Teknik Direktör Thomas Reis, Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, zorlu saha koşullarına rağmen oyuncularının mücadele gücüne övgüde bulundu.


“Kolay bir karşılaşma değildi”

Kırmızı-beyazlıların ilk maçını galibiyetle tamamlayan Thomas Reis, “Galip geldiğimiz için çok mutluyum. Sonuçta lige üç puanla başladık. Hepimizin gördüğü gibi bu maç zorlu geçti, kolay bir karşılaşma değildi. Saha şartlarının futbol oynamaya çok uygun olmaması da işimizi zorlaştırdı. Ancak takımım elinden gelenin en iyisini ortaya koydu.” dedi.


“Hatalarımız üzerinde elbette çalışacağız”


Yenilen gol hakkında da konuşan Reis, “Yediğimiz gol şanssız bir pozisyondu. Gereksiz bir pas hatası yaptık ve bunun sonucunda talihsiz bir gol yedik. Bu tür hatalarımız üzerinde elbette çalışacağız.” ifadelerini kullandı.


Üç puanla başladıkları için mutlu olduklarını dile getiren Reis, bu galibiyetin önümüzdeki haftalar için önemli bir moral olduğunu vurguladı.

'Saha şartları işimizi zorlaştırdı'

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Özel Haber

Bakmadan Geçme