Polis-Zabıta Dilencilere Göz Açtırmadı

Polis-Zabıta Dilencilere Göz Açtırmadı
Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ile İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde dilencilere göz açtırmadı

İlkadım ilçesinde kalabalığın en çok yaşandığı bölgelerde, cuma namazı öncesi dilenci çalışması yapan Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ile İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dilencilere rahat vermedi. Ortak bir çalışma yapan polis ile zabıta ekipleri dilencileri iş üzerinde yakalayarak hazırda bekleyen araçlara bindirildi. Bir dilenci kameraların kendisini çektiğini görünce yüzünü kapatıp araca binmemeye çalıştı. Ekipleri ısrarına dayanamayan dilenci daha sonra ekip aracına bindirildi.

Bu sırada kameraya konuşan Yonca isminde dilenci, “İhtiyacım var. İhtiyacım olmazsa bu işi kesinlikle yapmam. Evimin kirasını, elektriğimi ve suyumu ödeyemiyorum. Ne yapayım, yanlış yola mı düşeyim, hırsızlık mı yapayım?” dedi.

Dilenciler Büyükşehir Belediyesi Dilenci Toplama Merkezi'ne götürülürken, bu arada zabıta ekipleri tarafından dilencilere Kabahat Kanunu'na göre cezai işlem uygulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Asayiş