• Haberler
  • Güncel
  • Özel eğitim öğrencilerinden Bafra Belediye Başkanı Kılıç'a ziyaret

Özel eğitim öğrencilerinden Bafra Belediye Başkanı Kılıç'a ziyaret

'Dünya Otizm Farkındalık Günü' kapsamında özel eğitim gören öğrenciler ve öğretmenleri, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ı ziyaret etti.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Dünya Otizm Farkındalık Günü” kapsamında özel eğitim gören öğrenciler ve öğretmenlerini makamında kabul etti.

Ziyarette öğrenciler, yerel yönetim hizmetleri hakkında sorularını yöneltti, Kılıç da yanıtladı. İlçede yürütülen sosyal projeler hakkında bilgi veren Kılıç, “Engelsiz Bafra” çalışmaları kapsamında Tabakhane Mahallesi’nde inşası süren Otizmli Çocuklar Hizmet Binası’nın müjdesini verdi.

Kılıç, her çocuğun geleceğe ayrı ışık tuttuğunu belirterek, “İnşası süren Otizmli Çocuklar Hizmet Binamız, çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayacak ve anne atölyesi gibi alanlarıyla ailelerimizin sosyal hayata daha aktif katılımını destekleyecektir.” dedi.

Merkezde, anne ve çocuk atölyeleri ile idari birimler yer alacak. Projenin, özel gereksinimli bireylerin ve ailelerinin yaşam kalitesini artırması hedefleniyor.

Özel eğitim öğrencilerinden Bafra Belediye Başkanı Kılıç'a ziyaret

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!