ÖZE DÖNÜŞÜN ADI: “KÖKLÜKAYA”

ÖZE DÖNÜŞÜN ADI: “KÖKLÜKAYA”
Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, 2023-2024 sezonuna Ünsal Yaşar ile başlamış alınman başarısız sonuçların ardından görevin son verilmişti. Yaşar’ın yerine gelen Teknik direktör Zekeriya Köklükaya ilk antrenmanına çıktı.

carsambasporda-koklukaya-devrri-5.jpg

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, sezona başladığı günden bu yana alınan başarısız sonuçlar neni ile teknik direktör Ünsal Yaşar ile yollarını ayırmıştı. Yeni hoca arayışlarına giren Çarşambaspor yönetimi geçen hafta oynanan ve grubun lideri olan Safranboluspor maçına yardımcı hoca Hasan Demiral ile çıkmış ve ilk üç puanı almayı başarmıştı.

Yaşar’dan sonra arayışlarını sürdüren Yeşil beyazlılarda mutlu son öze dönüş olarak değerlendirilen Perşembe spor takım Teknik Direktörü iken görevi bırakarak Çarşamba’ya dönen Zekeriya Köklükaya kulüpte yeni Teknik Direktör olarak belirlendi ve Adapark tesislerinde ilk antrenmanına çıktı.

Geçen hafta oynanan Safranboluspor karşılaşmasından alınan 4-1 lik galibiyetten sonra verilen bir günlük iznin ardından dün itibari ile yeşil beyazlı takım, Adapark Tesisleri’nde yeni teknik hocasıyla haftanın ilk antrenmanına çıktı. İlk antrenmanda sahanın ortasında futbolcular ile tanışan Köklükaya, kısa bir konuşmanın ardından antrenmana başladığı gözlendi.

“Şartlar ne olursa olsun zirveye oynamak zorunda”
Antrenman öncesi Haber Expres Gazetesinden Yağmur Ayan’ın sorularını cevaplayan Teknik Direktör Zekeriya Köklükaya, Çarşambaspor’un adını duyduğunda heyecanlandığını dile getirerek, “Aslen Çarşambalıyım. Çarşambaspor’dan böyle bir teklif geldi. Kendi şehrimin takımına hayır deme şansım da yoktu. Kayıtsız şartsız geldim ve Çarşambasporlu oldum. Çarşambaspor adını duyduğum zaman heyecanlandım. Başka tekliflerde vardı ama Çarşamba’nın çocuğu olduğum için hiç düşünmeden bu kulübü seçtim. Çarşambaspor, şartlar ne olursa olsun zirveye oynamak zorunda. BAL ligini ve oyuncuların bir kısmını tanıyorum. Geri kalanını da inşallah burada tanıyacağız. İstenilen seviyeye geldiğimizde Çarşambaspor en iyi yerde olacaktır. Ben başarılı olursam Çarşambalı hocalara ya da Samsunlu hocalara ilgilerinin daha da artacağını düşünüyorum.” Şeklinde konuştu.

“Hedef varsa takviye yapmak gerekir”
Transfer konusunda kulüp başkanı Özkan Yıldırım ile istişare yapacaklarını aktaran Teknik Direktör Köklükaya, “Antrenman sonrası başkanımızla bu konuyu konuşacağız. Çünkü hedef varsa mutlaka takviye yapmak gerekir. Kulübün de şartlarını ve koşullarını göz önünde bulundurarak oyuncu alabiliriz. Eğer alamazsak da sorun olmaz. Çünkü kadromuz fena değil. Düşündüğümüz birkaç yer var. Eğer uygun bir oyuncu bulursak düşünebiliriz.” İfadelerini kullandı.

“Olağanüstü ve çok güzel bir tesise sahibiz”
Günleri karıştırarak Perşembe’den Çarşamba’ya geldiğini söyleyerek esprili yaklaşan Zekeriya Köklükaya, “Geldiğim takımda yönetimsel sorun ve ilgisizlik olduğu için sağlıklı bir ortam elde edilmiyordu. Bu yüzden bıraktım. Çarşambaspor’da ise bazı şeyleri değiştirip farklı bir ortam oluşturabiliriz. BAL liginde böyle bir tesis yok. Olağanüstü ve çok güzel bir tesise sahibiz. İnşallah bu ligde daha iyi şartlarda olan bir ortam oluşturup bir an önce bu ligden çıkmayı hedefliyoruz.” Cümlelerini kullandı.

carsambasporda-koklukaya-devrri-3.jpgcarsambasporda-koklukaya-devrri-4.jpgcarsambasporda-koklukaya-devrri-6.jpgcarsambasporda-koklukaya-devrri-5-001.jpg

İSMAİL TEMİZ

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber