Özdemir, 'Artık BİZ varız' dedi
12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde HAS PARTİ Samsun Milletvekili Adayı olan ve Haber Expres Gazetesi eski Haber Müdürlerinden Kemal Özdemir, gazetemizi ziyaret ederek, 'Türkiye'nin ve Samsun'un problemlerini çözebilecek irade sadece
Kemal Özdemir HALKIN SESİ PARTİSİ Samsun Milletvekili adayı olarak seçim sürecinin başında daha önce uzun süre köşe yazarlığı ve yayın danışmanlığı yaptığı gazetemizi ziyaret etti. Seçim çalışmalarına kendi ilçesi Çarşamba’dan başladığına dikkat çeken Kemal Özdemir “Milletin sorunlarını bilen ve bu sorunları çözme iradesine sahip bir partiden aday olduğunu belirterek HAS Parti'nin ve Numan Kurtulmuş' un Türkiye'nin tek siyasi iradesidir” dedi. Türkiye'de adaletsiz bir ekonomik sistem uygulanmakta olduğunu da sözlerine ekleyen HAS Parti Samsun Milletvekili Adayı Özdemir, Türkiye' de Milli Gelirin % 80 ‘ini zadegânlar geri ye kalan halkın % 20 gelirini ise halkın aldığını belirterek, “Türkiye ve dolayısı ile Samsun’un işsizlik ve istihdam gibi yerel sorunlarının da genel sorunlardan ayrı düşünülemeyeceğini söyleyen Özdemir, ayrıca hükümeti eleştirirken Ünlü Şair Necip Fazıl’ın şu dizeleri ile devam etti. “Allah'ın on pulunu bekleye dursun on kul; Bir kişiye tam dokuz, dokuz kişiye bir pul. Bu taksimi kurt yapmaz kuzulara şah olsa..” diyerek AK Parti hükümeti tarafından uygulanan ekonomik model Türkiye'yi bu hale getirmiştir” dedi.
Yaklaşık 9 yıllık AK Parti hükümetlerince uygulanmakta olan ekonomik sistemin daha önce Kemal Derviş tarafından uygulanan program olduğunu ve adı Adalet ve Kalkınma Partisi olan hükümetin uygulamalarıyla gelir dağılımındaki adaletsizliğin daha da arttığını söyledi. Özdemir, “Halkın Sesi Partisi Samsun Milletvekili Adayı Kemal Özdemir “Türkiye'de adaletin en ileri seviyede sağlanması için mücadele edeceğiz, Türkiye'de hakça paylaşıma dayalı bir ekonomik sistemin tesisi için, Türkiye'de ileri bir demokrasinin oluşması için mücadele edeceğiz. Türkiye'de siyasetin kamplaştırıcı, kutuplaştırıcı ayrımlarını bir tarafa bırakarak, Türkiye'nin vicdanını, ortak sesini bu parti etrafında bütünleştirmeye gayret edeceğiz. Milletimiz sekiz senedir kullanılan siyaset üslubundan bıkmıştır. Bir konu üzerinde uzlaşmayan, oturup konuşmayan iktidar ve muhalefetin siyaset tarzı halkı bıktırmıştır. Suni meseleler ülkenin gündeminde ısrarla tutulurken, milletin borçlanma, fukaralaşma gibi gerçek sorunları üzerinde çözüm üretilememektedir. Millet hem tarz, hem üslup hem de muhteva bakımından bizim farkımızı çok net görmekte ve kabul etmektedir. Hali hazırda insanları daha çok yoksullaştıran, gelir dağılımı adaletsizliğini daha da artıran, fukaralığı yaygınlaştıran sistemle mücadele edeceğiz” dedi.
“Bu adaletsiz ekonomik sistemi kaldırıp milleti iktidara taşımak için artık bundan böyle sosyal adalete önem veren HAS Parti var” diyen HAS Parti Samsun Milletvekili Adayı Kemal Özdemir, “HAS Parti’nin Türkiye'nin yeni siyaset merkezi olduğunu iddia etti. Türkiye’nin Has Parti ile yeni bir siyaset devrine başlayacağını ve bu partinin lideri Sayın Numan Kurtulmuş’ un Türkiye'nin özlemini çektiği bir lider olduğunu dile getirerek devam eden Kemal Özdemir, “Artık biz varız.. Şimdi bu milletin sorunlarını ve çözümlerini bilen, bu sorunları çözme iradesine sahip olan asla 'mış' gibi yapmayan, ne yapacaksa onu söyleyen ve söylediklerini yapmaktan asla vazgeçmeyecek, geri adım atmayacak, korkmayacak bir siyasi hareket Halkın Sesi Partisi ve bu büyük hareketin Lideri Sayın Numan Kurtulmuş var” diyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Özdemir bundan sonra da ziyaretlerinin devam edeceğini ve yakın zamanda halkla da buluşarak diğer partilerle, HAS Partinin farkını halka kimlerin daha dürüst ve doğru ilkeli siyaset yaptığını net ifadelerle ve kimsenin söyleyemeyeceklerini açık açık herkesin karşısında net ve cesur bir şekilde dile getireceklerini belirtti. Has Parti siyaseti AK Parti ile başlayan siyasi üslubu, kavgacı, kabadayı, kutuplaştıran tavırları değil; aksine yapıcı, kısır döngülerden uzak, sevgi, barış ve kardeşlik, Milli Değerler etrafında Milli Birlik üzerinden siyaset yaparak halkın gerçek yüzü ve düşüncesi olacaklarını dile getirdi.
KEMAL ÖZDEMİRKİMDİR:
1953 Çarşamba –Irmaksırtı Köyü doğumlu. Evli ve üç çocuk babası olan Kemal Özdemir 1972 Yılında Perşembe Öğretmen Okulunu bitirdi. Eğitim Bilimleri Bölümünde Lisans tamamlama yaptı. 33 Yıl değişik illerde Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı ilköğretim okullarında öğretmenlik ve bazı kurumlarda idarecilikler yaptı. 1998 Yılından itibaren Memur-Sen teşkilatlarının kuruluşlarını ve emekli olana kadar Çarşamba Eğitim-Bir Sen İlçe Başkanlığını yürüten Kemal Özdemir 2005 yılında Milli Eğitim’den emekli oldu.. HAS PARTİ Samsun Milletvekili 3.sıra adayı olarak Çarşamba, Terme, Salıpazarı, Ayvacık seçim çevrelerinde siyasi çalışmalara devam ediyor.