Otobüsle çarpışan tır barakaya daldı

Hatay'ın Antakya ilçesinde otobüs ile çarpışan bir tır kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan barakaya daldı. Kazada 4 kişi yaralanırken, olay yerinde yaşanan panik dikkat çekti.

Kaza, Antakya çevreyolu Adliye binası mevkiinde meydana geldi. Seyir halindeki 31 AYT 240 plakalı Volvo marka tır, aynı yönde ilerleyen 31 HO 5535 plakalı otobüsle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan tır, yol kenarında bulunan barakaya girerek durabildi.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan tır sürücüsü ile otobüste bulunan 3 yolcu, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çevrede bulunan vatandaşların “barakada ve tırın altında yaralı olabilir” şeklindeki söylemleri üzerine ekipler geniş çaplı arama başlattı. Polis, itfaiye, sağlık ekipleri ve vatandaşlar dakikalarca tırın altını ve baraka çevresini kontrol etti. Yapılan aramalarda başka bir yaralıya rastlanmadı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kazaya tanıklık eden Ali Yılmaz, “Otobüsle tır çarpıştı. Tır barakaya daldı. Yol kenarında bekleyenler korkuyla kaçtı” dedi.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme