OMÜ’de Tanıtım Günleri

OMÜ’de Tanıtım Günleri
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsünde yer alan öğrenci toplulukları tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen tanıtım etkinliği gerçekleştirildi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi bünyesinde bulunan OMÜ Fotoğrafçılık Topluluğunun yürütücülüğünde Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü içerisinde yer alan öğrenci topluluklarının ev sahipliğinde, Üniversite ve Çarşamba Belediyesi iş birliğiyle düzenlendiği “Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü 3. Geleneksel Tanıtım Etkinliği” açılışı gerçekleştirildi.

whatsapp-image-2024-06-10-at-16-07-05-4.jpegBaşkan Bakır: “Bizler mücadelemizi veriyoruz ve sizlerden de bu mücadele için destek bekliyoruz”

Etkinliğin açılış konuşmasını icra eden OMÜ Fotoğrafçılık Topluluğu Başkanı Emre Bakır, etkinlikte emeği geçen öğrencilere teşekkürlerini iletmesinin ardından, "Hiçbir arkadaşım birileri onları alkışlasın ya da birileri onları tebrik etsin diye emek vermedi, sadece bu alana gelecek katılımcıların yüzleri gülsün, günleri güzel geçsin ve birbirleriyle kaynaşmasını istediler. Biz öğrenciler olarak topluluklar aracılığıyla tecrübe edinmeyi, kendimizi geliştirmeyi ve sorumluluk bilinci kazanmayı hedefliyoruz. Ayrıca topluluklar aracılığıyla Samsun’u yakından tanıyıp geziler organize ediyoruz. Bu kapsamda ekip arkadaşlarımızla birlikte mücadelemizi veriyoruz ve sizlerden de bu mücadele için destek bekliyoruz." ifadelerini aktardı.

whatsapp-image-2024-06-10-at-16-07-05-2-001.jpeg

Dekan Bekiroğlu: Topluluklarımızın sivil inisiyatifle etkinliği düzenlemesi bizler açısından oldukça önemlidir

OMÜ Fotoğrafçılık Topluluğu Başkanı Emre Bakır'ın konuşmasının ardından kürsüyü devralan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Bekiroğlu, etkinliğe katılan ziyaretçilere katılımlarından dolayı teşekkür dileklerini iletmesinin ardından “Önceki dönemlerde topluluklarımızı yürüten öğrencilerimizin katkılarıyla birlikte Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü Tanıtım Etkinliğimiz geleneksel hale gelmeyi başarmıştır. Kampüsümüzün bünyesinde bulunan topluluklarımız ele ele vererek sivil inisiyatifle etkinliği düzenlemesi bizler açısından oldukça önemlidir. Katılımcılara öğrencilerimizin hazırlamış olduğu etkinliklerde keyifli vakit geçirmelerini diliyorum.” dedi.

whatsapp-image-2024-06-10-at-16-07-04.jpeg

whatsapp-image-2024-06-10-at-16-07-04-2.jpeg

Açılış konuşmalarının ardından öğrenci toplulukları tarafından katılımcılara; OMÜ Çarşamba Kampüs Topluluğunun “Filistin-Gazze” ile OMÜ Yeni Medya Topluluğunun “Metaverse Evreninde Yeni Medya Topluluğu” sergisi, Zeybek Gösterisi, Mikrofon Sende, Spor Müsabakaları, Fotoğrafçılık Bilgi Yarışması ve "Dünden Bugüne İLEF'de Sinema" gibi çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe; İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Bekiroğlu, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Sinan Kaya ve Doç. Dr. Ömer Çakın, bölüm başkanları, akademisyenler, idari personeller, öğrenci toplulukları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Eğitim