Ömer Savuk, 'Mağdurun da adaletin de partisi olmaz'

İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ömer Savuk, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu liderliğinde Türkiye'yi yönetmeye talip olduklarını belirterek, adalet, liyakat ve ekonomik refahın hâkim olduğu bir Türkiye'nin mümkün olduğunu vurguladı.

İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ömer Savuk, yayımladığı "Bir Başka Türkiye Mümkün" başlıklı mesajıyla ülkenin güncel ekonomik ve toplumsal sorunlarına dikkat çekerek partisinin çözüm vizyonunu kamuoyuyla paylaştı.

Siyasetin salt konuşmaktan ibaret olmadığını ve doğru yerde durabilmeyi gerektirdiğini ifade eden Savuk, emekliden çiftçiye, esnaftan gençlere kadar toplumun tüm kesimlerinin yaşadığı sıkıntıları dile getirdi.

"Mağdurun da adaletin de partisi olmaz"

Halkın sorunlarını her platformda gündeme taşıdıklarını ve haklının yanında saf tuttuklarını belirten Ömer Savuk, “Emeklinin ay sonunu düşünmediği, çiftçinin toprağına küstürülmediği, esnafın kepenk kapatmadığı, sanayicinin faiz yükü altında ezilmediği, gencin geleceğini başka ülkelerde aramadığı bir Türkiye mümkün. Adaletin güçlüye göre değişmediği, liyakatlinin hakkının yenmediği bir düzen inşa edilebilir. Bizim için mağdurun da adaletin de partisi olmaz. Ölçümüz nettir: Haklı kimse onun yanında, haksız kimse onun karşısında durabilmek” dedi.

"Türkiye'yi yönetmeye talibiz"

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu liderliğinde liyakatli kadrolarla iktidara yürüdüklerini kaydeden İlçe Başkanı Savuk, “Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun liderliğinde, liyakatli ve memleketine karşı sorumluluk hisseden kadrolarımızla Türkiye’yi yönetmeye talibiz. Devleti yeniden liyakatle buluşturmaya, hukuka güveni tesis etmeye, gençlerin yarına umutla baktığı bir geleceği kurmaya hazırız. Kimseye körü körüne 'bize inanın' demiyoruz; bizi dinleyin, sorgulayın ve kararınızı verin. Umutsuzluğa teslim olmak zorunda değiliz. Bu ülkenin geleceğini yine milletimizin iradesi belirleyecektir” diye konuştu.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!