İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

OLACAK İNŞALLAH

OLACAK İNŞALLAH

Bayrampaşa maçı dolayısıyla yazılarımda belirttiğim öngörüm 3 puan en kötü ihtimal 1 puandı, öngörümüz kısmen tutmuş oldu ama Siirt maçındaki son dakikalarda giden 2 puan gibi  bu maçta 10 kişi kalmanın dezavantajını yaşamasaydık 3 puan alabilirdik diye düşünüyorum.

                                 Maçın önemi Bayrampaşa sıralamada rakiplerimizden olması ve bizim yenebileceğimiz takımlardan olması idi .

Şansızlık , talih adını ne derseniz deyin yakamızı bırakmıyor.15 de gol yiyor 59 da Mustafa Pınar direkt kırmızı kart görüyor 77 de golü buluyoruz.

Sakatlılar, anormal hatalı goller şimdide kırmızı kartlar eklendi bu kervana zaten kısıtlı kadromuz var sporcu arkadaşlarımızın daha dikkatli olmaları gerekmez mi.

                                  Takımımızı bu şartlar altında verdiği mücadele dolayısıyla tebrik ediyorum, çok değerli bir 1 puan aldık.

                                  İkinci yarı çok şiddetli geçecek Siirt , Bayrampaşavb tüm takımlar ligde kalmak adına transferler gerçekleştirecekler o yüzden ilk yarı kalan son 7 maçta en fazla puana ulaşmamız gerekmekte.

                                  7 maçta 21 puan var alınabilecek,puanımız 7 an itibarı ile ,10 – 12 puan almamız gerekmekte en az ki ilk yarıyı 17 veya 19 puan seviyesinde kapatalım. Bunun üstü bence bal börek olur. Allahtan rakiplerimizde puan kaybediyorlar.

                                 Geçen yıl İlkyarıda 16 maçta 27 puan aldık şimdi 2 maç fazla oynayacağız ilk yarıda ama o puana ulaşmak hayal bile edilemez. Geçen sene o yüzden düşme ile ilgili bir kelime telaffuz etmedik.

                                  4 maç içerde 3 maç dışarda oynayacağız ve ilk yarıyı kapatacağız. Bu Hafta Elazığ Karakoçan misafirimiz .

                                  13 puanı var benim 7 puanım var,kağıt üstünde yüzde bin kazanmam gereken maç ki aramız açılmasın.

                                  Maç sahada kazanılıyor akıllı ve verimli bir mücadele ile.Fevri davranışlara yer yok hele gereksiz kart lüksüne hiç yok.

                                  Sonuna kadar mücadele ve kazanma azmi bizi mutlu sona ulaştırabilir ancak. Kadromuzdaki her futbolcu kıymetli ve bu arkadaşlar bize sonucu getirecek.

                                  Sakat olan, yedek olan sporcularımızla  aynı amaca kitlenmemiz gerekir ki başarı gelsin.

                                 Eleştiri biz yapıyoruz zaten ,bunlarda daha iyi olmamız için aslında  ve Çarşambasporunbaşarısı için.

                  Bazı olaylarıda anlamakta zorlanıyoruz.Samsunspor maçlarını elimizde geldiğince çıplak gözle izliyoruz kameralar yanıltıcı oluyor çünkü.Yüzde bin almamız gereken Manisa maçını bir şekilde aldık onudayazacam bir ara.Anlamadığım Fuat hoca sağ bek oynayan Ali Ülgeni kenarda oturtuyor sakattır.formsuzdur anlarım ama ikinci yarıda kurtarıcı olarak oyuna alıyor.Gelde anla şimdi, mutlak kazanman gereken maça yedek oyuncu ilemi çıkarsın sonra iyi olanı alırsın .Ali oyuna girince sağ taraf biraz hareketlendi. Bu ve buna benzer bir yığın olay var Samsunda da

Çarşambaspora gelince kahin olmaya gerek oyuncular belli, yerleri yurtları belli bunları organize ederek güzel bir eser sunacak hoca bize.

                     Şimdilik işler iyi gidiyor gibi , daha iyisini bekliyoruz hocamız ve sporcularımızdan. Ben 30 yıllık devlet memuruyum 30 yıl sonrasında alacağım emekli ikramiyesini bir yılda kazanıyorlar. Helali hoş olsun ama bize karşılığını lütfen versinler. Sonuç odaklı değil sahada verilen mücadele odaklı bakıyorum yazılarımda olaylara. Mücadele sonrasında şansızlık olsa da sonuç mutlaka gelir.

                     Çalışmanın Başarmanın kendisi olduğuna inanıyorum vesselam, Takımımızı Bayrampaşa maçında aldıı 1 puan dolayısıyla tekrar tebrik ediyorum.

                      Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR