Öğrenciler 5'inci Ana Jet Üssü'nde havacılarla buluştu
Samsun ve Amasya'da eğitim gören öğrenciler 5'inci Ana Jet Üs Komutanlığı'nda kahraman Türk pilotlarıyla bir araya gelirken, Millî Savunma Bakanlığı savaşan şahinlerin Karadeniz semalarındaki eğitim uçuşu görüntülerini paylaştı.
Geleceğin teminatı gençler, Türk Hava Kuvvetleri'nin seçkin birliklerinden biri olan 5’inci Ana Jet Üs Komutanlığı’nda unutulmaz bir deneyim yaşadı. Samsun ve Amasya’da eğitim gören öğrenciler, üs komutanlığında görev yapan kahraman havacı askerlerle bir araya geldi.
Savaş uçaklarını ve jet motorlarını incelediler
Üs ziyareti kapsamında savaş uçaklarını, jet motorlarını ve askeri havacılık teçhizatlarını yakından inceleme şansı bulan öğrenciler, pilotlar ve teknik personelle sohbet ederek havacılık mesleğine dair merak ettikleri tüm sorulara ilk ağızdan yanıt aldı.
Millî Savunma Bakanlığı (MSB), gençlerin heyecan dolu ziyaretine ilişkin özel anları sosyal medya hesaplarından "İstikbal göklerdedir vizyonuyla geleceğe kanat açıyoruz!" notuyla kamuoyuyla paylaştı.