Nurhan Yapıcı Özel de aday adayı

AK Parti'de Belediye ve İl Genel Meclis Üyelikleri görevlerinde bulunan Nurhan Yapıcı Özel, milletvekili adaylığı için başvurusunu yaptı.

 

Başvurusunu AK Parti Samsun İl Başkanlığı'na yapan Nurhan Yapıcı Özel, 12 Haziran'da yapılacak Milletvekili genel seçimlerinde, millete ve memleketine hizmet etmek için aday adayı olduğunu söyledi. 
Özel; Bu demokratik yarışta ben de varım diyorum. Ben,18 yıldır,1993 yılından beri, yerel yönetimlerde ve Parti Teşkilatlarında siyaset yapmaktayım. Bu süre içinde, bir dönem Ladik Belediyesi Meclis üyeliği, iki dönem Samsun İl Genel Meclisi üyeliği görevlerinde bulundum.8 yıllık İl Genel Meclisi görevlerinde ,Samsun ve ilçelerinin sorunlarını,eksiklerini,ilçelerin yapısını ve potansiyellerini yakından izleme şansım oldu.Birçok kez ilçe ilçe,köy köy gezerek,halkın meselelerini yerinde görme fırsatını yakaladım.Memleketime,ülkeme ve halkıma hizmet etmekten onur duydum.Bu tecrübemi Samsunu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsil etmek , halkımıza bir adım daha ileride siyaseten hizmet etmek için kullanmak istiyorum. dedi. 
WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme