Muş'ta Penaltı Düellosu

Muş Şehir Stadı'nda oynanan ve büyük bir strateji savaşına sahne olan rövanş maçında, 120 dakika boyunca gol sesi çıkmadı.

İlk maçın ardından tur biletini almak için sahaya çıkan iki ekibin kontrollü oyunu, mücadeleyi seri penaltı atışlarına taşıdı. Penaltı noktasında rakibine 6-5'lik üstünlük kuran sarı-beyazlılar, taraftarı önünde büyük bir coşku yaşadı.

Savunmalar Geçit Vermedi

Maçın başından itibaren her iki takım da savunma güvenliğini elden bırakmadı. Muş Spor, erken dakikalarda (dk. 10) sakatlanan Halil Yılmaz’ın yerine Stanley Ohawuchi’nin girmesiyle oyun planında zorunlu bir değişikliğe gitti. Aliağa FK ise özellikle Muammer Sarıkaya ve Veli Çetin ile kalesini gole kapattı. Karşılaşmanın normal süresi ve uzatma bölümleri 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı.

Nefes Kesen Penaltılar

Hakem Alper Akarsu’nun bitiş düdüğüyle geçilen penaltı atışlarında Muş Sporlu futbolcular daha soğukkanlı kalan taraf oldu. Toplamda 6-5'lik skora ulaşan ev sahibi ekip, play-off yolculuğuna devam etme hakkı kazandı.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!